Pienryhmät

Kaipaatko syvempää yhteyttä toisiin ihmisiin? Kanssakulkijoita uskon tiellä? Omaa porukkaa isomman yhteisön keskellä? Ihmisiä joiden kanssa itkeä, nauraa ja rukoilla?

Osa pienryhmistä muodostuu jonkin yhdistävän asian tai harrastuksen ympärille. Ryhmissä pääsee tutustumaan paremmin toisiin ja syventämään ihmissuhteita, sekä kehittämään omaa ja yhteistä osaamista. Toinen muoto on solunakin tunnettu ryhmä, jossa pääset tutustumaan lähemmin toisiin verkostolaisiin, jakamaan yhdessä elämää ja kasvamaan uskossa. Nämä pienryhmät kokoontuvat kodeissa yleensä viikon tai kahden välein, ja tapaamiseen kuuluu opetusta, keskustelua ja rukousta. Pienryhmiä johtavat tehtävään koulutetut verkostolaiset.

Jos haluat mukaan pienryhmään, voit katsoa listaa avoimista pienryhmistä, tulla juttelemaan messun jälkeen tai laittaa sähköpostia alta löytyvään osoitteeseen. Oman uuden pienryhmän aloittaminenkaan ei ole vaikeaa. Verkostosta saat materiaalit pienryhmän kokoontumisten pohjaksi, sekä ohjausta ja mentorointia ryhmän vetämiseen.

Mukaan pienryhmään

Jos et löydä pienryhmää, joka sopii sinulle, kysy apua työntekijöiltä messussa tai ota yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella.


Pienryhmiä yhdessä tekemiseen

Alfa-yhteisö
Alfa-yhteisö on tarkoitettu Alfa-kurssin käyneille, siellä palvelleille ja niille, jotka mahdollisesti haluaisivat palvella tulevissa Alfoissa. Alfa-yhteisön kokoontumisissa tärkeitä ovat yhteys osallistujien kesken, Jumalan ylistys, rukous ja puheenvuorot. Kokoontumisissa jaamme kokemuksia ja valmistaudumme yhdessä tuleviin Alfoihin.

Armolahjat
Ryhmä niille, jotka haluavat oppia palvelemaan armolahjoilla ja syventyä profeetallisuudessa sekä Jumalan äänen kuulemisessa.

Glow
Glow on nuorten aikuisten porukka, joka kokoontuu viettämään yhdessä iltaa Munkkiniemen kirkolle. Tarkoituksena on yksinkertaisesti nauttia yhdessäolosta ja etsiä, mitä on elää kristittyinä arjessa.

Hautomo (yrittäjät)
Kristittyjen yrittäjien ja yrittäjähenkisten mentoroiva ryhmä, jossa pohditaan myös yrittäjyyttä lähetyskenttänä.

Love People
Love People on pienryhmä, joka kohtaa ihmisiä Helsingin kaduilla Jumalan rakkaudella, kuunnellen, palvellen, rukoillen ja olemalla läsnä.

Lähetys
Lähetystyöstä, lähettämisestä ja konkreettisista lähetykseen liittyvistä aktioista kiinnostuneiden pienryhmä.

Miehet
Verkoston miesten pienryhmässä tehdään yhdessä erilaisia juttuja ja pohditaan miehenä olemisen iloja sekä haasteita. Tavoite on rohkaista toisiamme elämään täyttä elämää, johon Jumala on meidät tarkoittanut.

Opeyhteisö
Pienryhmä opettajille ja opeopiskelijoille. Kerran kuussa iltapalaa, verkostoitumista, keskusteluja ja rukousta Munkkiniemen kirkolla.

Perheyhteisö Taimi
Meillä on näky kasvaa perheinä yhdessä – vaikka koko elämän ajan, kulkea toinen toistemme rinnalla ja saada lapsillemme kristittyjä ystäviä. Taimi kasvaa lasten iän mukaan: Vuonna 2015 4-8 vuotiaille, vuonna 2016 5-9-vuotiaille jne. Näin siis yhteinen taival perheinä voi olla pitkä. Mielestämme tämä syntyy vain yhdessä ollen ja ajan kuluessa ja sitoutumalla toinen toisiimme. Taimi kokoontuu kerran kuussa Puistolan kirkolla. Väkeä mukana toiminnassa on noin 40.
Ota yhteyttä, Marko Iivarinen, marko.iivarinen@gmail.com tai p. 045 674 1374

Tanssi
Ryhmä kaikille tanssista ja kehollisesta ilmaisusta kiinnostuneille naisille ja miehille. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kokoonnumme Munkkiniemen kirkolla kerran kuussa torstaisin. Jos tanssiminen on jo jonkinverran tuttua ja olisit kiinnostunut palvelemaan Verkostolla tanssien koreografiaa, kysy lisää Tuovilta tuoviraitio@gmail.com tai tule juttelemaan. Liity myös tanssiyhteisön facebook-ryhmään.

Tiede
Yhteisö, joka yhdessä pohtii uskon ja tieteen suhdetta ja tieteeseen liittyviä aihepiirejä.

Verkosto Kollektiivi (musiikki, ylistys)
Verkosto Kollektiivi on lauluntekijöistä ja muusikoista koostuva yhteisö, jossa pohditaan yhdessä muusikon sydäntä lähellä olevia asioita ja jonka osana toimii mm. tiimi joka johtaa ylistystä messuissa ja järjestää ylistysiltoja.


Pienryhmiä uskossa kasvamiseen

Verkoston pienryhmillä on käytössään Spirit-yhteisöverkoston tarjoama Hengellinen kasvupolku, joka on pienryhmämateriaali, joka johdattaa kokonaisvaltaiseen uudistumiseen yhdessä toisten kanssa Raamatun äärellä. Lue lisää..

FLOW-solu 16-24-vuotiaille nuorille

FLOW on 16-24-vuotiaiden nuorten oma solu, joka koostuu yhteydestä, hyvästä ruuasta, ylistyksestä, rukouksesta ja keskustelusta tutkien Raamattua. Jokainen saa tulla omana itsenään!
flow@verkosto.net

Solu alle kolmekymppisille naisille
Solumme kokoontuu Munkkiniemessä lähes viikottain. Jaamme yhdessä elämää teekupposen ääressä, opimme lisää Jumalasta ja vietämme aikaa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa!
Emma Levander, emma.levander@student.lamk.fi, 044 567 1766

Sekasolu n. 20-35-vuotiaille nuorille aikuisille.
Kokoonnutaan Helsingin keskustassa tiistai-iltaisin. Keskustellaan Raamatusta, uskosta ja elämästä ylipäätään. Osa meistä on jo työelämässä, osa opiskelee.
Tinja Halunen, tinja.halunen@gmail.com

Solut nuorille aikuisille Helsingissä torstaisin ja Espoossa lauantaisin
Kokoontumisissa käymme läpi erilaisia uskonelämään liittyviä teemoja ja tuemme toisiamme kuuntelemalla, rohkaisemalla ja rukoilemalla. Soluissa käydään läpi samaa materiaalia ja solun voi valita sopivimman ajan ja paikan mukaan.
Helsinki (Hakuninmaa): Ville Kuusjärvi, vkuusjarvi@me.com
Espoo (Leppävaara): Laura Jalkanen, laura.jalkanen@hotmail.com

Solu Itä-Vantaalla kaikenikäisille miehille ja naisille
Solu kokoontuu Rajakylässä (Helsingin rajan läheisyydessä) kaikenikäisille miehille ja naisille. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko.
045 639 4880 (Esko) ja 040 761 1732 (Brita)

Solu 30-45-vuotiaille naisille Helsingissä
Tervetuloa 30-45-vuotiaiden naisten soluun Pohjois-Helsinkiin (Haaga-Lassila-Kannelmäki-Pukinmäki). Kokoonnumme toistemme luona keskiviikkoisin klo 18, suurin osa meistä asuu bussin 54 reitin varrella. Monella meistä on pieniä lapsia, mutta olet tervetullut elämäntilanteestasi riippumatta. Luemme Raamattua, käytämme erilaisia solumateriaaleja ja rukoilemme yhdessä. Tärkeä osa kokoontumisiamme on myös kuulumisten vaihtaminen ja elämän jakaminen teekupposen äärellä.
Tanja Rinne, katriinarinne@yahoo.com

Naisten solu Tuusulassa
Tuusulan Kohtaamispaikan yhteydessä kokoontuu naisten solu. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko klo 19-20.30 (parittomilla viikoilla) Lahelan Tertussa, os. Terttuseljankuja 1. Soluissa käsitellään Kotiryhmäverkoston solumateriaalia. Tervetuloa mukaan!
annakaisa.lindell@gmail.com

Naisten solu Töölössä
Solumme on aikuisten naisten (7 henkilöä) pari kertaa kuukaudessa kokoontuva solu. Aika monta vuotta samalla porukalla, joitakin uusia on välillä käynyt katsomassa. Tervetuloa edelleen! Parin tunnin tapaamisen ajan käytämme arkisten asioiden vuorovaikutteiseen ja luottamukselliseen pohtimiseen ja viemiseen Herran haltuun. Vaihtelevalla innolla luemme Sanaa ja verkoston materiaaleja. Tarjoilujen osalla olemme pragmaattisia; usein vain lasillinen mehua tai teetä ja keksejä.
Paula Viertola, 61paula.viertola@gmail.com

Naisten solu Espoossa
Olemme työssäkäyvien naisten porukka ja kokoonnumme joka toinen keskiviikko akselilla Soukka-Olari-Espoon keskus-Leppävaara. Luemme Raamattua ja rukoilemme yhdessä.Tervetuloa tutustumaan!
Laura Seppä, laura.h.seppa@gmail.com


Mukaan pienryhmään

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan, kysyä lisää pienyhteisöistä tai ilmaista halustasi perustaa yhteisö uuden asian ympärille.