Pienyhteisöt

Pienyhteisöt ovat 10-50 hengen ryhmiä, jotka muodostuvat jonkin yhdistävän asian tai harrastuksen ympärille. Yhteisöissä pääsee tutustumaan paremmin toisiin ja syventämään ihmissuhteita, sekä kehittämään omaa ja yhteistä osaamista.

Jos et löydä pienyhteisöä, joka toimii sydäntäsi lähellä olevan asian ympärillä, voit aina aloittaa uuden pienyhteisön. Kysy apua yhteisön perustamiseen työntekijöiltä. Yhteyttä voit ottaa alla olevalla lomakkeella.

Tämän hetken pienyhteisöjä

Alfa-yhteisö
Alfa-yhteisö on tarkoitettu Alfa-kurssin käyneille, siellä palvelleille ja niille, jotka mahdollisesti haluaisivat palvella tulevissa Alfoissa. Alfa-yhteisön kokoontumisissa tärkeitä ovat yhteys osallistujien kesken, Jumalan ylistys, rukous ja puheenvuorot. Kokoontumisissa jaamme kokemuksia ja valmistaudumme yhdessä tuleviin Alfoihin.

Armolahjayhteisö
Yhteisö on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia palvelemaan armolahjoilla ja syventyä profeetallisuudessa sekä Jumalan äänen kuulemisessa. Armolahjayhteisö kokoontuu marraskuussa ylistysiltojen yhteydessä.

Glow
Glow on nuorten aikuisten porukka, joka kokoontuu viettämään yhdessä iltaa Alppilan kirkolle. Tarkoituksena on yksinkertaisesti nauttia yhdessäolosta ja etsiä, mitä on elää kristittyinä arjessa.

Hautomo (yrittäjät)
Kristittyjen yrittäjien ja yrittäjähenkisten mentoroiva yhteisö, jossa pohditaan myös yrittäjyyttä lähetyskenttänä.

Love People
Love People on yhteisö, joka kohtaa ihmisiä Helsingin kaduilla Jumalan rakkaudella, kuunnellen, palvellen, rukoillen ja olemalla läsnä.

Lähetysyhteisö
Lähetystyöstä, lähettämisestä ja konkreettisista lähetykseen liittyvistä aktioista kiinnostuneiden yhteisö.

Miehet
Verkoston miesten yhteisössä tehdään yhdessä erilaisia juttuja ja pohditaan miehenä olemisen iloja sekä haasteita. Tavoite on rohkaista toisiamme elämään täyttä elämää, johon Jumala on meidät tarkoittanut.

Opettajayhteisö
Yhteisö opettajille ja opeopiskelijoille. Kerran kuussa iltapalaa, verkostoitumista, keskusteluja ja rukousta Munkkiniemen kirkolla.

Perheyhteisö Taimi
Meillä on näky kasvaa perheinä yhdessä – vaikka koko elämän ajan, kulkea toinen toistemme rinnalla ja saada lapsillemme kristittyjä ystäviä. Taimi kasvaa lasten iän mukaan: Vuonna 2015 4-8 vuotiaille, vuonna 2016 5-9-vuotiaille jne. Näin siis yhteinen taival perheinä voi olla pitkä. Mielestämme tämä syntyy vain yhdessä ollen ja ajan kuluessa ja sitoutumalla toinen toisiimme. Taimi kokoontuu kerran kuussa Puistolan kirkolla. Väkeä mukana toiminnassa on noin 40.
Ota yhteyttä, Marko Iivarinen, marko.iivarinen@gmail.com tai p. 045 674 1374

Puutarhayhteisö
Viherpeukaloiden omat kokoontumisajot. Paikka vaihtaa kokemuksia kasvien maailmasta ja oppia lisää uutta.

Tiedeyhteisö
Yhteisö, joka yhdessä pohtii uskon ja tieteen suhdetta ja tieteeseen liittyviä aihepiirejä.

Verkosto Kollektiivi (musiikki, ylistys)
Verkosto Kollektiivi on lauluntekijöistä ja muusikoista koostuva yhteisö, jossa pohditaan yhdessä muusikon sydäntä lähellä olevia asioita ja jonka osana toimii mm. tiimi joka johtaa ylistystä messuissa ja järjestää ylistysiltoja.

Extra Life -peliyhteisö
Kiinnostaako isolla valkokankaalla pelattava videopeliturnaus? Tule mukaan Verkoston videopeli-iltaan, joka järjestetään kerran kuussa Munkkiniemen kirkolla! Kaikki saavat osallistua, peli vaihtuu joka kuukausi. Omat sipsit ja kokikset mukaan!


Mukaan pienyhteisöön

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan, kysyä lisää pienyhteisöistä tai ilmaista halustasi perustaa yhteisö uuden asian ympärille.