Solut

solu

Kaipaatko syvempää yhteyttä toisiin ihmisiin? Kanssakulkijoita uskon tiellä? Omaa porukkaa isomman yhteisön keskellä? Ihmisiä joiden kanssa itkeä, nauraa ja rukoilla?

Solut ovat pienryhmiä, joissa pääset tutustumaan lähemmin toisiin verkostolaisiin, jakamaan yhdessä elämää ja kasvamaan uskossa. Solut kokoontuvat kodeissa yleensä viikon tai kahden välein, ja tapaamiseen kuuluu opetusta, keskustelua ja rukousta. Soluja johtavat koulutetut solunvetäjät.

Mukaan soluun?

Jos haluat mukaan soluun, voit katsoa listaa avoimista soluista tai tulla pistäytymään uusien pöydässä messun jälkeen tai laittaa sähköpostia alta löytyvään osoitteeseen. Vai haaveiletko oman solun perustamisesta? Kerro itsestäsi meille. Järjestämme solunvetäjäkoulutuksia, jotka antavat hyvän pohjan oman solun perustamiselle. Verkostosta saat valmiit materiaalit solukokoontumisten pohjaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa soluja koskevissa kysymyksissä ja asioissa: solut@verkosto.net.

Avoimet soluillat Munkkiniemessä

Kerran kuussa kaikki solut kokoontuvat yhdessä kirkolle avoimeen soluiltaan. Soluillassa on kaikille yhteinen opetus, keskustelua pienryhmissä ja yhteinen kahvihetki. Avoin soluilta on myös sinulle, jolla ei vielä ole omaa solua – tule tutustumaan porukkaan ja löydä oma solusi!

Syksyn 2017 avoimet soluillat ovat 9.8. / 6.9. / 4.10. / 1.11.

Avoimia soluja

FLOW-solu 16-24-vuotiaille nuorille
FLOW on 16-24-vuotiaiden nuorten oma solu, joka koostuu yhteydestä, hyvästä ruuasta, ylistyksestä, rukouksesta ja keskustelusta tutkien Raamattua. Jokainen saa tulla omana itsenään!
flow@verkosto.net

Solu alle kolmekymppisille naisille
Solumme kokoontuu Munkkiniemessä lähes viikottain. Jaamme yhdessä elämää teekupposen ääressä, opimme lisää Jumalasta ja vietämme aikaa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa!
Emma Levander, emma.levander@student.lamk.fi, 044 567 1766

Sekasolu n. 20-35-vuotiaille nuorille aikuisille.
Kokoonnutaan Helsingin keskustassa tiistai-iltaisin. Keskustellaan Raamatusta, uskosta ja elämästä ylipäätään. Osa meistä on jo työelämässä, osa opiskelee.
Tinja Halunen, tinja.halunen@gmail.com

Solut nuorille aikuisille Helsingissä torstaisin ja Espoossa lauantaisin
Kokoontumisissa käymme läpi erilaisia uskonelämään liittyviä teemoja ja tuemme toisiamme kuuntelemalla, rohkaisemalla ja rukoilemalla. Soluissa käydään läpi samaa materiaalia ja solun voi valita sopivimman ajan ja paikan mukaan.
Helsinki (Hakuninmaa): Ville Kuusjärvi, vkuusjarvi@me.com
Espoo (Leppävaara): Laura Jalkanen, laura.jalkanen@hotmail.com

Solu Itä-Vantaalla kaikenikäisille miehille ja naisille
Solu kokoontuu Rajakylässä (Helsingin rajan läheisyydessä) kaikenikäisille miehille ja naisille. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko.
045 639 4880 (Esko) ja 040 761 1732 (Brita)

Solu 30-45-vuotiaille naisille Helsingissä
Tervetuloa 30-45-vuotiaiden naisten soluun Pohjois-Helsinkiin (Haaga-Lassila-Kannelmäki-Pukinmäki). Kokoonnumme toistemme luona keskiviikkoisin klo 18, suurin osa meistä asuu bussin 54 reitin varrella. Monella meistä on pieniä lapsia, mutta olet tervetullut elämäntilanteestasi riippumatta. Luemme Raamattua, käytämme erilaisia solumateriaaleja ja rukoilemme yhdessä. Tärkeä osa kokoontumisiamme on myös kuulumisten vaihtaminen ja elämän jakaminen teekupposen äärellä.
Tanja Rinne, katriinarinne@yahoo.com

Naisten solu Tuusulassa
Tuusulan Kohtaamispaikan yhteydessä kokoontuu naisten solu. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko klo 19-20.30 (parittomilla viikoilla) Lahelan Tertussa, os. Terttuseljankuja 1. Soluissa käsitellään Kotiryhmäverkoston solumateriaalia. Tervetuloa mukaan!
annakaisa.lindell@gmail.com

Naisten solu Töölössä
Solumme on aikuisten naisten (7 henkilöä) pari kertaa kuukaudessa kokoontuva solu. Aika monta vuotta samalla porukalla, joitakin uusia on välillä käynyt katsomassa. Tervetuloa edelleen! Parin tunnin tapaamisen ajan käytämme arkisten asioiden vuorovaikutteiseen ja luottamukselliseen pohtimiseen ja viemiseen Herran haltuun. Vaihtelevalla innolla luemme Sanaa ja verkoston materiaaleja. Tarjoilujen osalla olemme pragmaattisia; usein vain lasillinen mehua tai teetä ja keksejä.
Paula Viertola, 61paula.viertola@gmail.com

Naisten solu Espoossa
Olemme työssäkäyvien naisten porukka ja kokoonnumme joka toinen keskiviikko akselilla Soukka-Olari-Espoon keskus-Leppävaara. Luemme Raamattua ja rukoilemme yhdessä.Tervetuloa tutustumaan!
Laura Seppä, laura.h.seppa@gmail.com