Alfa

Onko sulla kysymyksiä elämästä, uskosta, tarkoituksesta?

Seuraava Alfa

Munkkiniemen kirkossa maanantaisin klo 18:00 24.2.-18.5.2020.

Mikä on Alfa?

Alfa on sarja tapaamisia, joiden aikana tutkitaan elämää, sen merkitystä ja uskoa. Ilman paineita. Ilman painostusta.

Alfa käsittää kymmenkunta tapaamista, jotka kukin sisältävät ruokailun yhdessä, lyhyen alustuksen videosarjan muodossa sekä keskustelua, jossa voit vapaasti jakaa omia ajatuksiasi muiden kanssa. Alfa on kaikkia tiedonjanoisia varten. Alustukset on suunniteltu rohkaisemaan keskusteluun ja tutkimaan kristinuskon perusteita ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ympäristössä.

Alfa on täysin ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan

Jos haluat lisätietoa tai ilmoittautua mukaan, täytä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.


Alfayhteisö

Verkoston Alfayhteisö on tarkoitettu Alfan käyneille, Alfassa palvelleille ja niille, jotka mahdollisesti haluaisivat palvella tulevissa Alfoissa.

Alfayhteisön kokoontumisissa tärkeitä ovat yhteys osallistujien kesken, Jumalan ylistys, rukous ja puheenvuorot. Kokoontumisissa jaamme kokemuksia ja valmistaudumme yhdessä tuleviin Alfoihin.


Vankila-Alfa

Koskettavatko Jeesuksen sanat Matt 25:36 “…Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni” sinua?

Jos sinulla on halua viedä valoa niille, jotka ovat vankeudessa, rukoilla vankilatyön puolesta tai muuten vangit ovat sydämelläsi, niin ota yhteyttä: alfa.vankila@verkosto.net

Verkoston vankilatyö on vielä aluillaan, mutta tarkoituksemme on tehdä pitkäjänteistä työtä. Pidämme vankilassa Alfaa, käymme läpi Hengellinen kasvupolku-materiaalia ja yleisesti pyrimme tuomaan valoa sinne missä on pimeyttä. Tavoitteenamme on saavuttaa niitä, jotka eivät vielä tunne Jeesusta, auttaa kasvamaan niitä, jotka jo ovat uskossa ja tukea vapauteen pääseviä vankeja pysymään oikealla tiellä. Olet tervetullut mukaan!