Alfa

Onko sulla kysymyksiä elämästä, uskosta, tarkoituksesta?

Syksyllä 2020

  • Munkkiniemen kirkossa maanantaisin klo 18 alkaen 7.9.2020
  • Pihlajamäen kirkossa torstaisin klo 18 alkaen 10.9.2020
  • Online Alfa netissä syksyllä. Kokoontumisajat ryhmäkohtaisia.

Mikä on Alfa?

Alfa on sarja tapaamisia, jossa saa pohtia elämän suuria kysymyksiä vapaassa ilmapiirissä ilman painostusta.

Alfa käsittää kymmenkunta tapaamista, jotka kukin sisältävät ruokailun yhdessä, lyhyen alustuksen videosarjan muodossa sekä keskustelua, jossa voit vapaasti jakaa omia ajatuksiasi muiden kanssa. Alfa on kaikkia tiedonjanoisia varten. Alustukset on suunniteltu rohkaisemaan keskusteluun ja tutkimaan kristinuskon perusteita ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ympäristössä.

Alfaan osallistuminen on ilmaista.

Online Alfa

Kokoonnumme kaksitoista kertaa netin välityksellä. Kokoontumisen alussa katsomme lyhyen filmin, jonka jälkeen jokainen saa vapaasti jakaa ajatuksiaan pienryhmässä. Ryhmät toimivat videoyhteyksien välityksellä. Ennen Alfan alkua saat tästä tarkemmat ohjeet.

Online Alfa -ryhmät starttaavat sitä mukaan kun niitä muodostuu. Ilmoittaudu mukaan ja lähetämme tietoa lähiaikoina käynnistyvistä ryhmistä. Ryhmät kokoontuvat eri aikoina kerran viikossa.

Alfa on täysin ilmainen ja jos jossain kohtaa toteat, ettei Alfa olekaan sinua varten, ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään.

Ilmoittaudu mukaan

Jos haluat lisätietoa tai ilmoittautua mukaan, täytä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä. Valitse oletko kiinnostunut Alfasta Munkkiniemessä, Pihlajamäessä vai Onlinessa netin välityksellä.

 


Alfayhteisö

Verkoston Alfayhteisö on tarkoitettu Alfan käyneille, Alfassa palvelleille ja niille, jotka mahdollisesti haluaisivat palvella tulevissa Alfoissa.

Alfayhteisön kokoontumisissa tärkeitä ovat yhteys osallistujien kesken, Jumalan ylistys, rukous ja puheenvuorot. Kokoontumisissa jaamme kokemuksia ja valmistaudumme yhdessä tuleviin Alfoihin.


Vankila-Alfa

Koskettavatko Jeesuksen sanat Matt 25:36 “…Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni” sinua?

Jos sinulla on halua viedä valoa niille, jotka ovat vankeudessa, rukoilla vankilatyön puolesta tai muuten vangit ovat sydämelläsi, niin ota yhteyttä: alfa.vankila@verkosto.net

Verkoston vankilatyö on vielä aluillaan, mutta tarkoituksemme on tehdä pitkäjänteistä työtä. Pidämme vankilassa Alfaa, käymme läpi Hengellinen kasvupolku-materiaalia ja yleisesti pyrimme tuomaan valoa sinne missä on pimeyttä. Tavoitteenamme on saavuttaa niitä, jotka eivät vielä tunne Jeesusta, auttaa kasvamaan niitä, jotka jo ovat uskossa ja tukea vapauteen pääseviä vankeja pysymään oikealla tiellä. Olet tervetullut mukaan!