Glow-illat

Glow on nuorten aikuisten porukka, joka kokoontuu noin joka toinen perjantai viettämään yhdessä iltaa Munkkiniemen kirkolle (Tiilipolku 6). Tarkoituksenamme on yksinkertaisesti nauttia yhdessäolosta ja etsiä, mitä on elää kristittyinä arjessa. Erilaisten teemojen kautta pohdimme, mitä Jumala tekee ja miten hän haluaa vaikuttaa sekä keskellämme että laajemmassa konktekstissa.

Mitä glowssa tapahtuu?

Aloitamme illat yleensä yhteisellä ylistyshetkellä, jota seuraa Viikon Varrelta -osuus. Sen pitää yksi meistä glowlaisista. Elämää ja omia pohdintoja valottavan lyhyen puheenvuoron jälkeen seuraa opetus kulloisestakin teemasta. Opetuksen ja puheenvuorot koskevat esimerkiksi lähimmäisenrakkautta, työntekoa, hyvinvointia, rukouselämää, läsnäoloa ja balansoitua arkea. Otamme keskusteluissamme huomioon usein myös maailman ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset. Lopuksi on tarjolla rukouspalvelu, jonka jälkeen suuntaamme yhteiselle iltapalalle. Yleensä lähdemme porukalla vielä jatkoille, jossa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja ihan vaan rentoutumaan.

Illoissamme on lähes joka kerta uusia ihmisiä, joten Glowssa on helppo käydä ihan vaan piipahtamassakin. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Iltoja pääsee halutessaan järkkäilemäänkin esimerkiksi musisoinnin, puheenvuorojen tai käytännön järjestelyjen merkeissä.

Katso Glow-iltojen ajankohdat tapahtumakalenterista tai Facebook –sivuilta Glow Helsinki.

Tervetuloa mukaan!