Ilmoittaudu messuun

Toistaiseksi Verkoston messuun Munkkiniemessä tai Pihlajamäessä voidaan ottaa kerralla 100 henkilöä kirkkoa kohden. Varaa paikkasi etukäteen alla olevista linkeistä. Ilmoittautuminen tarkistetaan kirkon ovella. Varaamatta jääneet paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Elokuun alusta palaamme keväällä alkaneeseen rytmiin eli Pihlajamäessä Verkoston ja Malmin seurakunnan yhteinen messu on klo 11 ja Munkkiniemessä Verkoston messu klo 17. Molemmilla kirkoilla on myös lasten pyhäkoulut 3-12-vuotiaille 2.8. alkaen. Huom! Lapsia ei tarvitse ilmoittaa varatessasi paikkoja messuun.

Messukävijä, kiinnitäthän erityistä huomiota hygieniaan ja riittävien turvavälien pitämiseen. Pyydämme, ettet saavu paikalle, jos sinulla on minkäänlaisia koronalle tyypillisiä flunssa- tai vatsaoireita.

Varattavissa olevat messut

Varattavissa olevat messut päivittyvät viikottain maanantain aikana ja näkyvissä on kuluvan ja seuraavan viikon sunnuntait. Jos haluat peruuttaa varauksesi tai varaamisessa on ongelmia, ota yhteyttä info@verkosto.net.

Lomake sulkeutuu automaattisesti tuntia ennen messun alkua. Lomakkeen sulkeutumisajan jälkeen paikan varaaminen ei ole mahdollista eikä peruutuksista tarvitse erikseen ilmoittaa.


Sunnuntai 16.8.

Varaa paikka / 11:00 / Pihlajamäki
Lomake sulkeutuu sunnuntaina klo 10:00

Varaa paikka / 17:00 / Munkkiniemi
Lomake sulkeutuu sunnuntaina klo 16:00


Sunnuntai 23.8.

Varaa paikka / 11:00 / Pihlajamäki
Lomake sulkeutuu sunnuntaina klo 10:00

Varaa paikka / 17:00 / Munkkiniemi
Lomake sulkeutuu sunnuntaina klo 16:00


Verkosto Online joka sunnuntai

Voit osallistua messuun myös Verkosto Onlinessa klo 17 facebookissa tai youtubessa.