Ilmoittaudu jumalanpalvelukseen

Verkoston ja Malmin seurakunnan yhteiseen jumalanpalvelukseen sunnuntaisin Pihlajamäessä klo 11 voidaan ottaa kerralla 100 henkilöä. Varaa paikkasi etukäteen alla olevista linkeistä. Ilmoittautuminen tarkistetaan kirkon ovella. Varaamatta jääneet paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Kirkolla on myös lasten pyhäkoulut 3-12-vuotiaille. Huom! Vauvoja tai pyhäkouluun osallistuvia lapsia tai ei tarvitse ilmoittaa varatessasi paikkoja.

Osallistuja, kiinnitäthän erityistä huomiota hygieniaan ja riittävien turvavälien pitämiseen. Suosittelemme kaikkia yli 15-vuotiaita käyttämään kasvomaskia tilaisuuksissamme. Pyydämme, ettet saavu paikalle, jos sinulla on minkäänlaisia koronalle tyypillisiä flunssa- tai vatsaoireita.

Varattavissa olevat paikat

Varattavissa olevat paikat päivittyvät viikottain maanantain aikana ja näkyvissä on kuluvan ja seuraavan viikon sunnuntait. Jos haluat peruuttaa varauksesi tai varaamisessa on ongelmia, ota yhteyttä info@verkosto.net.

Lomake sulkeutuu automaattisesti tuntia ennen tilaisuuden alkua. Lomakkeen sulkeutumisajan jälkeen paikan varaaminen ei ole mahdollista eikä peruutuksista tarvitse erikseen ilmoittaa.

 


Sunnuntai 25.10.

Varaa paikka / 11:00 / Pihlajamäki
Lomake sulkeutuu sunnuntaina klo 10:00


Sunnuntai 1.11.

Varaa paikka / 11:00 / Pihlajamäki
Lomake sulkeutuu sunnuntaina klo 10:00


Verkosto Online joka sunnuntai

Voit osallistua jumalanpalvelukseen myös Verkosto Onlinessa klo 17 facebookissa tai youtubessa.