Ilmoittaudu messuun

Toistaiseksi Verkoston messuun Munkkiniemessä tai Pihlajamäessä voidaan ottaa kerralla 100 henkilöä kirkkoa kohden. Varaa paikkasi etukäteen alla olevista linkeistä. Ilmoittautuminen tarkistetaan kirkon ovella. Varaamatta jääneet paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, mutta emme voi päästää kirkkoon enempää kuin 100 henkilöä.

Elokuun alusta palaamme keväällä alkaneeseen rytmiin eli Pihlajamäessä Verkoston ja Malmin seurakunnan yhteinen messu on klo 11 ja Munkkiniemessä Verkoston messu klo 17. Molemmilla kirkoilla on myös lasten pyhäkoulut kahdessa ryhmässä 2.8. alkaen: Aarteet 3-6-vuotiaille ja Sankarit 7-12-vuotiaille. Huom! Lapsia ei tarvitse jatkossa ilmoittaa varatessasi paikkoja messuun.

Haluamme järjestää tilaisuudet turvallisesti, joten pyydämme messukävijöitämme kunnioittamaan kaikkien terveyttä ja kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja riittävien turvavälien pitämiseen. Pyydämme, ettet saavu paikalle, jos sinulla on minkäänlaisia koronalle tyypillisiä flunssa- tai vatsaoireita.

Varattavissa olevat messut

Varattavissa olevat messut päivittyvät viikottain maanantain aikana ja näkyvissä on kuluvan ja seuraavan viikon sunnuntait. Jos haluat peruuttaa varauksesi tai varaamisessa on ongelmia, ota yhteyttä info@verkosto.net.

Lomakkeet sulkeutuvat sunnuntaina ennen messua Pihlajamäen osalta klo 10 ja Munkkiniemen osalta klo 15, jonka jälkeen paikan varaaminen ei ole mahdollista eikä peruutuksista tarvitse erikseen ilmoittaa.


Sunnuntai 9.8.

Varaa paikka / 11:00 / Pihlajamäki

Varaa paikka / 17:00 / Munkkiniemi


Sunnuntai 16.8.

Varaa paikka / 11:00 / Pihlajamäki

Varaa paikka / 17:00 / Munkkiniemi


Verkosto Online joka sunnuntai

Voit osallistua messuun myös Verkosto Onlinessa klo 17 facebookissa tai youtubessa.