Lähetys

Verkoston varainhankinnasta 13,5% laitetaan eteenpäin lähetys- ja diakoniatyöhön kotimaassa ja ulkomailla. Rahallisen ja muun materiaalisen avun lisäksi moni verkostolainen on lähtenyt maailmalle seuraten kirjaimellisesti kutsua “menkää kaikkeen maailmaan”. Osa on lähtenyt asumaan ja elämään paikalliseen kulttuuriin ja jotkut taas käyvät säännöllisesti viemässä apua ja antamassa henkistä tukea toiselta puolen maailmaa, yhdestä ja samasta Kristuksen ruumiista.

Verkoston lähetyskohteista

Verkosto avustaa Pajusi Vallan apukeskusta, joka auttaa Keski-Virossa kodittomia, alkoholisteja ja lastenkodista pois joutuneita nuoria. Verkosto avustaa keskusta taloudellisesti ja kerää vaatteita keskuksen avustustoimintaa ja kirpputorimyyntiä varten. Koko syksyn 2017 Verkoston messuun voi tuoda Pajusi Vallaan vietäviä käyttökelpoisia, puhtaita vaatteita ja kodin käyttötavaraa. Tuemme kristillistä työtä ja autamme ihmisiä konkreettisesti erilaisilla projekteilla Nepalissa, mm. kummilapsitoiminnan kautta, jota meillä on myös Ugandassa. Kotimaassa teemme diakoniatyötä ja osallistumme vuosittain Operaatio Joulun Lapseen keräämällä marraskuussa lahjapaketteja.

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana ja edistämään Verkoston lähetyskuvioita, kysy lisää messussa tai ota suoraan yhteyttä Panu Pitkäseen panu@verkosto.net.