Lapset ja perheet

Huom! Verkosto Lapset toiminta on siirtynyt toistaiseksi nettiin koronatilanteen vuoksi. Tule mukaan Verkoston Onlineen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Nettipyhäkoulu ja muuta mukavaa Verkosto Lapset Youtube-kanavalla.

Pyhäkoulut sunnuntaisin

Verkoston pyhäkoulut 3-16-vuotiaille ovat tavoitteellista lasten kristillistä kasvatusta, joissa käytössä on kymmenvuotinen opetussuunnitelma uskon perusteista. Pyhäkoulujen tavoitteena on lasten jumalasuhteen ja seurakuntayhteyden vahvistaminen sekä lasten kasvattaminen aktiivisiksi, ajatteleviksi ja uskoviksi nuoriksi. Kaikki opetus lähtee lapsen ikätasosta, kunnioituksesta ja lasten omien ajatusten ja uskonkäsitysten arvostamisesta. Pyhäkouluja ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset sekä Verkoston lapsi- ja perhetyön koordinaattori Meri Hannikainen.

HUOM! Pyhäkouluihin ilmoittaudutaan kirkolla ennen messun alkua.

Munkkiniemessä pienemmät lapset voivat leikkiä messun aikana vanhempiensa valvonnassa kirkon eteisessä, josta vanhemmat näkevät ja kuulevat myös kirkkosaliin. Alle 3-vuotiaat voivat myös osallistua 3-5-vuotiaiden ryhmään vanhempansa kanssa.

Lapset voivat osallistua ehtoolliselle vanhempansa, isovanhempansa tai kumminsa kanssa, kun heille on opetettu ehtoollisen merkityksestä. Pienemmät lapset siunataan ehtoollisella.

Perhekahvila Munkkiniemen kirkolla

Jatkuu joulutauon jälkeen 22.1.2020 alkaen. Perhekahvila on keskiviikkoisin klo 10-12:30 Munkkiniemen kirkolla. Vaihtelevia teemoja ja tekemistä sekä vanhemmille että lapsille.


Kysy lisää Verkoston lapsi- ja perhetyön koordinaattorilta: Meri Hannikainen, meri@verkosto.net