Tervetuloa Verkoston messuun!

Huom! Koronatilanteen vuoksi joudumme asettamaan rajoitteita messuun osallistumiseen paikan päällä. Voit kuitenkin aina osallistua Verkoston Onlinen kautta sunnuntaisin klo 17:00 alkaen.

Verkoston messu on seurakunnan yhdessä toteuttama tapahtuma. Messussa on ylistystä, opetusta, rukousta ja ehtoollinen.

Korona-aikana pyrimme järjestämään kokoontumisen messuun mahdollisimman turvallisesti. Tämän vuoksi voimme ottaa sunnuntaisin sisään kerrallaan 100 henkilöä kirkkoa kohden, jonka takia paikat tulee varata etukäteen. Linkki paikan varaukseen alla.

Pihlajamäen kirkko | 17:00 | messu

Liusketie 1, 00710 Helsinki

Kesä-heinäkuun ajan messu alkaa Pihlajamäessä klo 17. Messua seurataan Pihlajamäessä suorana striiminä Munkkiniemestä ja lopuksi molemmissa kirkoissa on oma ehtoollishetki. Pyhäkoulut netissä Verkosto Lapset -youtubekanavalla, kirkolla ei ole erillistä toimintaa lapsille kesän aikana.

Mukkiniemen kirkko | 17:00 | messu

Tiilipolku 6, 00330 Helsinki

Tuttuun tapaan ylistystä ja rukousta, yhteyttä, opetusta ja ehtoollinen. Pyhäkoulut netissä Verkosto Lapset -youtubekanavalla, kirkolla ei ole erillistä toimintaa lapsille kesän aikana.

Voit seurata Verkoston messua Munkkiniemessä nyt myös facebook-livenä joka sunnuntai klo 17.

 

Siirry messun paikan varaukseen

 


Mukaan palvelemaan

Tule mukaan tekemään messua vaikkapa pyhäkouluohjaajaksi, musatiimiin, ehtoollisenjakajaksi tai muihin palvelutehtäviin. Tehdessä on helppo tutustua toisiin verkostolaisiin ja Verkosto toimii juuri yhteisellä tekemisellä. Lue lisää..