Pienryhmät ja yhteisöt

Kaipaatko syvempää yhteyttä toisiin ihmisiin? Kanssakulkijoita uskon tiellä? Omaa porukkaa isomman yhteisön keskellä? Ihmisiä joiden kanssa itkeä, nauraa ja rukoilla?

Yhteisöissä pääsee tapaamaan samasta asiasta kiinnostuneita verkostolaisia ja harrastamaan, sekä kehittämään omaa ja yhteistä osaamista tai . Yhteisöt kokoontuvat pääosin noin kerran kuussa. Pienryhmissä jaetaan yhdessä elämää ja etsitään kasvua uskossa. Pienryhmät kokoontuvat kodeissa yleensä viikon tai kahden välein, ja tapaamiseen kuuluu yleensä materiaalin läpikäyntiä, sen pohjalta keskustelua ja rukousta. Pienryhmiä vetävät tavalliset verkostolaiset ja niiden käytössä on Spirit-yhteisöverkoston tarjoama Hengellinen kasvupolku -pienryhmämateriaali, joka johdattaa kokonaisvaltaiseen uudistumiseen ja kasvuun yhdessä toisten kanssa Raamatun äärellä. Lue lisää Hengellisestä kasvupolusta..

Jos haluat mukaan pienryhmään tai yhteisöön, voit katsoa alla olevia listoja avoimista ryhmistä, tulla juttelemaan messun jälkeen tai kysyä lisää sivun lopussa löytyvällä lomakkeella. Oman uuden pienryhmän aloittaminenkaan ei ole vaikeaa. Tarvitset vain kaverin tai kaksi ja Verkostolta saat materiaalit kokoontumisten pohjaksi, sekä ohjausta ja mentorointia ryhmän vetämiseen.

Lue lisää Verkoston pienryhmien toimintaperiaatteesta: Mikä on pienryhmä?


Yhteisöjä

Alfa-yhteisö
Alfa-yhteisö on tarkoitettu Alfa-kurssin käyneille, siellä palvelleille ja niille, jotka mahdollisesti haluaisivat palvella tulevissa Alfoissa. Alfa-yhteisön kokoontumisissa tärkeitä ovat yhteys osallistujien kesken, Jumalan ylistys, rukous ja puheenvuorot. Kokoontumisissa jaamme kokemuksia ja valmistaudumme yhdessä tuleviin Alfoihin.

Miesten vertaistukiryhmä
Miesten ryhmä, jossa puhutaan elämän vaikeista asioista ja haasteista. Aiheina mm. seksuaalisuus, porno, riippuvuudet, ihmissuhteet, miehinen itsetunto. Ota yhteyttä ja kysy lisää: miehet@verkosto.net

Tanssi
Ryhmä kaikille tanssista ja kehollisesta ilmaisusta kiinnostuneille naisille ja miehille. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kokoonnumme Munkkiniemen kirkolla kerran kuussa torstaisin. Jos tanssiminen on jo jonkinverran tuttua ja olisit kiinnostunut palvelemaan Verkostolla tanssien koreografiaa, kysy lisää Tuovilta, tuoviraitio@gmail.com tai tule juttelemaan. Liity myös tanssiyhteisön facebook-ryhmään.

Tiede
Yhteisö, joka yhdessä pohtii uskon ja tieteen suhdetta ja tieteeseen liittyviä aihepiirejä.

Verkosto Kollektiivi (musiikki, ylistys)
Verkosto Kollektiivi on lauluntekijöistä ja muusikoista koostuva yhteisö, joka kokoontuu kerran kahdessa viikossa. Yhdessä treenataan tai pohditaan ylistystä ja yleisesti muusikon sydäntä lähellä olevia asioita. Kollektiivi johtaa ylistystä Verkoston messuissa.

Verkosto Urheilee
Urheilu ja liikuntakavereiden löytämiseksi on Verkosto Urheilee -WhatsApp-ryhmä, jossa saa kysellä seuraa lenkille, frisbeetä heittämään, petankkia pelaamaan, kiipeilemään, uimaan, jumppaan, palloilemaan, tanssimaan, liikuntatapahtumiin jne. Linkki ryhmään löytyy Verkoston uutiskirjeen lopusta tai voit pyytää ryhmään liittämistä sähköpostilla: info@verkosto.net


Mukaan pienryhmään tai yhteisöön

Tällä lomakkeella voit kysyä lisää pienryhmistä ja yhteisöistä.