'venetsialaiset' tägätyt julkaisut

Venetsialaiset 2019

Verkoston Venetsialaiset ovat koko Munkkiniemen kesänpäätösjuhla! Elokuun illassa Munkkiniemen kirkon edusta täyttyy jo kolmantena vuotena elävästä musiikista, hyvästä ruoasta, hauskasta toiminnasta ja taiteista sekä tietysti iloista ihmisistä! Tapahtuma on kokonaan ilmainen! Ohjelmassa musiikkia Viiviltä, sekä lauluja ja runoja Hanna Haapaselta ja Tibu Borgstenilta. Lapsille luvassa mm. pomppulinna ja kepparirata! Frisbeegolfputtauskisa haastaa kaiken ikäisiä.

Venetsialaiset

Verkoston Venetsialaiset ovat kesänpäättäjäisjuhlat, joissa syödään herkullisia lettuja, kuunnellaan hyvää musaa ja pidetään hauskaa yhdessä Munkkiniemen kirkon edustalla. Seka aikuisille että lapsille on ohjelmaa ja hauskanpitoa mm. sumopainipuvut. OHJELMAA – musiikkia illan mittaan tarjoilee Topi ja Piia – sumopainipuvut lapsille ja aikuisille – lapsille kepparirata TARJOLLA Lettuja, makkaraa, kahvia, teetä ja muuta pientä Tapahtuma on […]

Verkoston venetsialaiset

Kesänpäättäjäiset Munkkiniemen kirkolla, jossa klo 19 livemusaa, ilmaista syömistä ja loistavaa seuraa. Tervetuloa myös juhlia edeltävään Verkoston messuun Munkkiniemen kirkossa klo 17.

Verkoston venetsialaiset

Verkoston venetsialaiset on kesäkauden päättäjäisjuhla, jota vietetään alkuperäisestä pohjalaisesta tavasta hieman poiketen Munkkivuoren kirkon pihamaalla messun jatkoksi. Grilli ja muurikkapannu on kuumana ja livemusa soi pimenevässä syysillassa, valonauhojen ja kynttilöiden sitä valaistessa.