Ladataan tapahtumat

« All tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Glow-ilta

4.10.2019 @ 18:30 - 21:30

4.10. Alfasta kertomassa Panu Pitkänen.


Munkan paras afterwork. Glow on joukko tavallisia ihmisiä, jotka pohtivat yhdessä mitä on elää kristittyinä arjessa, pitää hauskaa ja yksinkertaisesti nauttia elämästä.

// Ihmisiä
Glow on joukko tavallisia ihmisiä, joiden tavoitteena on elää kristittyinä arjessa, pitää hauskaa ja yksinkertaisesti nauttia elämästä. Rakennamme yhteisöä, jossa eri-ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset voivat yhdessä innostua elämään arjessaan Jeesuksen esimerkkiä seuraten. Haluamme olla luomassa yhteisöä, johon jokainen on tervetullut ja jossa jokainen voi kuulua joukkoon.

// Kulttuuri
Oletko joskus miettinyt miten olet tullut tähän maailmaan? Entä oletko miettinyt, mitä varten me elämme täällä maapallolla? Glow on paikka, jossa näitä kysymyksiä mietitään ja niistä puhutaan.

// Hehku
Katsomme asioita Raamatun valossa ja haluamme pyrkiä elämään niin, että meidän elämästämme hehkuu Jumalan rakkaus. Haluamme kasvaa armollisen Jumalan yhteydessä ihmisiksi, jotka ovat valmiita astumaan mukavuusalueeltaan ulos palvelemaan lähimmäisiään. Koska olemme vain ihmisiä, emme siinä aina onnistu, mutta haluamme tehdä parhaamme.

// Toiminta
Glow´n toiminta koostuu Glow- ja GloWorship-illoista, pienryhmistä ja erilaisesta yhdessä tekemisestä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.10.2019
Aika:
18:30 - 21:30
Tapahtuma Kategoria:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Munkkiniemen kirkko
Tiilipolku 6
Helsinki,